Online Yogalessen via Livestream

Met online lessen volg jij de yogales gewoon live op je computer, tablet of telefoon.

Waar?

Vanuit je huis, je vakantie huis, je slaapkamer, geen reistijd, je kunt het overal doen, in je pyjama met camera aan of met camera uit, precies hoe jij het wilt.

Persoonlijk Contact

Er is een mogelijkheid om na de les met een eigen kopje thee met mij en andere deelnemers na te praten. Zo brengen we het persoonlijke karakter van de studio bij jou thuis en het biedt ruimte om vragen te stellen aan mij.

Hoe werkt het?

Na betaling van de lessen, ontvang je een mailtje met een persoonlijke link. Daar kun je eenvoudig op klikken en de les in je internet browser volgen, maar je kunt ook de app
Nadat je in de app komt, kan je het beste kiezen voor de zogenaamde ‘speaker view’ optie tijdens de les. Je ziet dan degene die spreekt groot in beeld. Je kunt elkaar dus zien en horen en op die manier na de les met mij en andere deelnemers praten (gebruik dan ‘galery view’). Tijdens de les zal ik zelf de andere deelnemers ‘muten’ zodat ik bij jou in beeld ben.
Je kunt er zelf voor kiezen of je je camera uit of aan wilt hebben.
De yoga les gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Rittenkaart

Je koopt een rittenkaart waarmee je kunt deelnemen aan de lessen via Zoom. Daarvoor ontvang je een link en inlogcode per mail. De rittenkaart wordt afgesloten voor 5 of 10 lessen. De rittenkaart van 5 lessen dient opgenomen te worden in de daarop volgende 7 weken en de rittenkaart van 10 lessen dient opgenomen te worden in de daarop volgende 13 weken.

Een rittenkaart is persoonlijk maar in overleg wel overdraagbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor de continuïteit in de bijwoning van de lessen.

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald binnen de duur van de rittenkaart. Daarna komen de lessen te vervallen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig inhalen van de lessen. Geen tijd om in te halen? Je mag de les cadeau geven aan een vriend/vriendin/familielid. Dit kan je per mail doorgeven.

Afmelden lessen

Indien je verhinderd bent voor een les dien je uiterlijk 2 uur voor aanvang van de les te annuleren door middel van een app of een sms. Mits er op tijd is geannuleerd wordt de les weer bijgeschreven op de rittenkaart. Bij een te late afmelding wordt de les afgeschreven van de rittenkaart.

Vakantie weken worden tijdig gecommuniceerd via WhatsApp en e-mail. Wanneer een les onverwacht komt te vervallen wegens onvoorziene omstandigheden (bijv. ziekte docent) kan je kiezen of je een vooraf opgenomen les wilt ontvangen of dat de einddatum van je rittenkaart wordt verlengd.

Online Rooster

Klik hier voor het online rooster
Let op! Het kan zijn dat de reactie in de ongewenste mail-box terecht komt. Check deze box als je geen reactie hebt ontvangen.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.