Even voorstellen:

Ik ben Sandra Duijser, een gecertificeerd Yin, Vinyasa Yoga en Slim & Shape Yoga docent uit Amsterdam. 
Yoga heeft mij zoveel gebracht, vooral in een tijd waarin prikkels van buiten mij teveel werden, een yogales was een heerlijk rustmoment en voor het eerst kreeg ik mijn drukke hoofd stil en voelde ik innerlijke rust, een transformatie in mijn lichaam en geest, elke keer werd ik weer zo blij na een yoga les en dat gevoel wil ik graag doorgeven.

Na een aantal jaren de meer fysieke vormen van yoga (Hatha, Power en Vinyasa) beoefend te hebben, kwam ik in 2016 in aanraking met Yin Yoga. Door de Yin lessen werd ik rustiger en kon in me beter ontspannen. Al een tijd was ik opzoek naar een manier om te leren mediteren, maar dat ging mij nog niet zo makkelijk af. Via een Yin les leerde ik langer in een houding te zitten (3-5 minuten) en zo kon ik mezelf geestelijk en fysiek trainen, een hele fijne manier om bewuster in het leven te staan.

In december 2015 heb ik de Yin Teacher Training aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam gevolgd en in 2016 afgerond. In 2017 heb ik mijn Vinyasa (Yang Yoga) opleiding bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam afgerond en zo zijn mijn Yin en Yang weer in balans. In 2018 heb ik een verdiepingsstudie gedaan Slim & Shape Yoga. 

Als docent wil ik yoga op een toegankelijke, down to earth manier over brengen en zoveel mogelijk mensen de rust in hun hoofd en lichaam laten ervaren die zo nodig is in deze hectische wereld.
Mijn lessen kenmerken zich d.m.v. kleine groepen, zodat ik een ieder persoonlijke aandacht kan geven.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.